Бижутата носят щастие и са перфектният завършек на женска визия. Те са много съдържателен и изразителен подарък, който лесно може да накара човек да се почувства специален.
Коледа и Нова Година са все по-близо и е време за избор на подаръци. Какъв по-хубав подарък за любимата жена или приятелка от ръчноизработено бижу, което подчертава красотата и? Да изберете нещо красиво, специално, с мисъл  към Нея, за някои от вас звучи като непосилна задача. А всъщност, изборът на BoStyle бижу за подарък – било то за Коледа, рожден ден, или дори без повод е лесен, стига да се следват някои прости правила, и да се обърне внимание на малките детайли.

1.Най-лесният начин е да подарите гривна.Трябва само да знаете любимия цвят на човека. Ако сте много малко запознати и не знаете точната обиколка на китката, тогава можете да поръчате  гривна със стандартна дължина и да добавим удължаващо синджирче или да поръчате гривна, която е ластична или пък се увива около ръката. Ако не сте сигурни и за цвета, винаги можете да изберете неутрален, пастелен цвят ,който лесно се комбинира със всякакъв тип облекло или визия.

Ако една гривна за подарък не е достатъчна, винаги можете да направите комплект: добавете обеци.

Но с тях е по-трудно: трябва да знаете точно каква форма и размер харесва дамата. Ако тя обича малки класически обеци на винт, придържайте се към такъв тип. Ако пък по-големите висящи обеци са в неин стил, би било добре да заложите на тях.Някои хора носят обеци и само с определен тип закопчаване .

Ако се притеснявате, че можете да сбъркате с обеци и една гривна за подарък не е достатъчна – най-доброто решение е да добавите още няколко гривни и да съберете комплект 

могат да бъдат от всякакъв цвят, с шарка. Гривни в пастелни цветове изглеждат страхотно като комплект. Красиво е и когато едната гривна от комплекта е с шарка, а останалите са монохромни, но съчетаващи се с основната гривна

Изборът на колие също е труден. Трябва да знаете каква дължина харесва дамата, нейния  стил.Ами ако човекът, на когото искате да подарите, изобщо не носи бижу на врата си?  Ако все пак искате да подарите бижу-колие, съветвам ви да изберете такова с висулка.

Ако поръчате бижута от BoStyle за подарък, тогава не е нужно допълнително да обикаляте магазините и да търсите опаковка

Всичките ми бижута идват при вас в дизайнерски кутии и можете да ги подарите веднага .

Ако сте объркани и не знаете какво да изберете – пишете ми, ще помислим заедно, винаги ще ви подскажа идея и ще ви помогна да изберете готин подарък,а и не забравяйте, че за всички BoStyle бижута важи следното: