Днес искам да ви напомня какви грижи да полагате и как да съхранявате  правилно вашите бижута.

И това никак не е трудно,защото те не трябва да се почистват като сребро, за да възвърнат предишния си блясък и цвят, нямат лоша миризма като бижута от евтини сплави ине променят първоначалната си форма

Има обаче три прости правила, които трябва да следвате, за да може бижутата на BoStyle да ви радват дълги години,а именно:

1.Избягвайте да ги държите на влага и да ги мокрите

Ако бижутата се намокрят, увийте ги в кърпа, леко ги изтрийте и ги оставете да изсъхнат

От водата гривните и колиетата от мъниста може да са по-малко гъвкави и леко твърди, но не се притеснявайте – всичко е наред! Когато напълно изсъхнат ,те отново ще възвърнат своята мекота и форма.

Ако случайно намокрите бижутата няколко пъти – нищо няма да се случи, мънистата и аксесоарите няма да потъмнеят, те няма да променят цвета си по никакъв начин,защото в BoStyle се работи с устойчиви мъниста и материали, които не се развалят толкова лесно, но е по -добре да не рискувате и да не мокрите бижутата нарочно

2.Не ги изпускайте

Може би не знаете, но мънистата са стъклени. Ако пуснете гривната върху килим или гладък под, нищо няма да се случи .Но ако бижутата случайно паднат върху асфалт или камъни, мънистата могат да се надраскат  или да трайно да нарушат целостта си.

3.Носете вашите бижута след като вече сте нанесли грим или парфюм

Ако случайно капка парфюм попадне върху вашите бижута или аксесоари, всичко ще бъде наред, но няма нужда да рискувате отново.Някои козметични продукти съдържат съставки, които биха увредили покритието и блясъка на мънистата и перлите.

Тези три прости правила ще ви помогнат да запазите бижутата си в продължение на много години 

И на последно място – правило бонус: не забравяйте да сваляте бижутата си всяка вечер и да ги подреждате прилежно на подходящо място. Неслучайно ви  изпращаме вашите бижута в красиви ,твърди кутии, в които ще бъдат предпазени от влага, удар или  влянието на въздуха.